top of page
Search
  • Writer's pictureAndrej Mežan

Akcija za vokalne skupine in pevske zbore !


Trenutno je v ponudbi akcijski paket za zbore in tudi druge vokalne skupine, ki zajema snemanje, obdelavo posnetega materiala (mix in mastering), grafično oblikovanje tiskovin za zgoščenko, ter nenazadnje tisk in razmnoževanje CD medijev. Tako je skrb, kako izdati svojo zgoščenko, popolnoma odveč. Pomagamo vam pri celotni poti in se prilagodimo vašim željam. Posredujemo tudi informacije in nudimo pomoč pri urejanju avtorskih pravic (Sazas).

Akcijska cena znaša za naveden komplet storitev je 1199 EUR.

V ceno je vključeno 20 ur snemanja, 20 ur obdelave zvoka, 5 ur grafičnega oblikovanja ter tisk in replikacijo 300 kos zgoščenk v klasični CD škatlici, s 4 stransko knjižico, hrbtno stranjo, vse skupaj pa zavito v celofan.

Samo snemanje se izvaja tako v studiu, kot tudi na terenu. Slednje pomeni, da se snemanje izvede na lokaciji, ki je kaustično primerna ter ponuja dovolj izolacije glede na hrup iz okolice. Primerni so tako različni kulturni domovi, glasbene šole, cerkve itd. Pomen slednjega je, da je koordinacija snemanja večje glasbene skupine mnnogo lažja, če snemalec pride k vam, kot pa da se celoten zbor seli na lokacijo studia. Tako pridobljeni posnetki so lahko enake kvalitete, kot posnetki pridobljeni v samem studiu. Na voljo je vrhunska mobilna snemalna oprema, ki to kvaliteto zagotavlja. Nadalnja obdelava posnetkov se naknadno izvede v samem studiu.

Pri oblikovanju imamo mnogo referenc, ki si jih lahko ogledate na strani naše CD Tiskarne. Omenimo lahko nekaj naših strank, kot so: Ansambel Gašperji, Ansambel Slovenski Muzikatje, KS Trebnje, Občina Preddvor, Ansambel Vrisk, Oktet Bori, Zidaniški kvintet, Ansambel Marko Manin, Trebanjski oktet, Glasbena šola Marolt, Obrtniški MePZ Notranjska, Triglavski muzikanti, Poljanski Orgljičarji in še mnogi drugi.

Nudimo vrhunsko razmnoževanje CD in DVD medijev. Več informacij si lahko ogledate na strani CD Tiskarna.


26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page